Добри практики

24 Декември2021

Рождественско настроение

Моряшки коледни рецепти и весело джудже-късметче ще отнесат у дома за Коледа морячетата от 3.г клас, заедно с разменените помежду си подаръци.

Около реализирането на забавната идея по събирането на любими кулинарни рецепти се обединиха родители, ученици и техните учители с цел опознаване и споделеност между техните семейства и поддържане на коледната традиция жива.

Наред с това на Кораба на Знанието, коледният дух бе разпалван чрез участие на усърдните морячета в подбрани от тях конкурси - за изработване на автентична сурвакница към ЦПЛР Стара Загора, за рисунка на тема "Зимна приказка" към НЧ „Изгрев“- с. Волуяк, за коледна украса към читалището в с.Макариополско и подготовка за "Международния Рождественски фестивал на изкуствата 2021 г."

Подкрепени от ръководството на училището децата събраха кураж, за да представят своята музикална интерпретация на песента "Над смълчаните полета" и бяха допуснати да изразят себе си в Новогодишния музикален концерт.

Премиерата на Първия Рождественски фестивал е на 25.12.2021 г. от 18.30 ч. тук: https://www.youtube.com/watch?v=F-If5ExD1KY

Тогава можем да седнем и да погледаме!

Нека има здраве и щастие през новата 2022г.

Back to Top